Já chci bejt víc chlap!

Často na konzultacích dostávám otázku od mužů:

Mít víc mužský energie, aby jí ženy cejtili na 100 honů, a tím pádem byli jako víc přitažlivý, víc afrodiziakální, nebo jak se to do prdele píše…
Aby jim neustále někdo nepřekračoval hranice v práci, v metru, v krámě s módou nebo v hospodě!

Nejdřív zjisti proč to chceš?

První otázka je: Proč chceš bejt víc chlap? Kvůli ženám, šéfovi, okolí nebo kvůli sobě? Odpověz si…
Možná:

  • Si přijdeš jako měkejš a v partě si s tebe dělaj prdel?
  • Slyšíš od holek hlavně: „Víš ty si takovej hodnej“?
  • S tebou šéf vytírá podlahu a na poradě tě vždycky sestřelí, jak růžovýho jednorožce?

Nevyžádané rady samozvaného mudrce

Zjisti proč chceš bejt chlap, a pokud přijdeš na to, že je to pro ženy, šéfa nebo kohokoli jiného tam venku, tak to je na hovno, protože je to jako s dietou! Pokud ti vyhovuje bejt takovej rozbředlej soudruh, tak buď!

Dokud to nebudeš dělat pro sebe, nikdy to neskončí dobře. Až ten venkovní důvod zmizí, třeba ti daj výpověď (ty jí nejspíš nedáš), nebo tě buchta pošle k vodě jako Česílka, tak máš po problému a sklouzneš zase zpátky do své komfortní zóny.

Musíš to chtít pro sebe, protože sám se sebou budeš navždy, tedy dokud nepůjdeš dál, tam nahoru, dolů nebo kam to vůbec chodíme po smrti.
Když to budeš chtít pro sebe, tak čti dál, jinak to nemá cenu a ser na to!

Co tedy já radím chlapům na konzultacích?

Sedni si a zkus se zamyslet, třeba tak, že zavřeš oči a pozoruješ, co se v tobě děje teď a tady, odborníci tomu říkaj meditace, tedy doba, kdy se zklidníš. Nemyslíš na to, co bude, že musíš jít pro děti do školky nebo s ženou na nákupy do H&M, protože řekla, že když s ní nepůjdeš, tak nemůžeš milovat!
Polož si otázku, kde ve svém dni (kdy nic vole nestíháš) máš čas pro sebe? Tedy jsi sám, a jen lelkuješ (to miluju).
Pozor! Nepatří sem čas strávený na záchodě, u počítače když paříš hru nebo koukáš na porno a podobný kraviny.
Tak co? Kdy jsi opravdu sám?

Najdi si opravdový kámoše, a teď nemyslím tu klasiku:

… šli na pár piv, bylo jim líp, pak jeden dostal nápad…

To jsou povrchní setkání, kde jakmile řekneš něco o tom, jak se cítíš, co tě trápí, tak všichni začnou radit a objednaj další rundu rumu, protože chlast všechno potlačí a hlavně jim v tom není dobře, protože by se taky museli otevřít a to, ty vole bolí. Opravdu ti tyhle lidi něco dávají? Mimo sraženýho sebevědomí nebo hektolitrů chlastu?

Najdi si chlapy, kterým se beze studu dokážeš otevřít a mluvit o pocitech. Třeba nějakej mužskej kruh ve své blízkosti (a že jich dneska je), najdi koule a vyraž. Má to cenu začít mluvit pravdu o tom, jak se cítíš!
Zrovna včera jsem na konzultaci jednoho zmanipuloval a hned po ní běžel k Dobrovskému pro knížku „Cesta pravého muže“ a poslal přihlášku na Sraz hustých mužů, kde mívám své lektorské okénko!

Vždy doporučuji navštěvovat místa, kde se ti líbí (nemyslím Brno), kde se uklidníš a cítíš v sobě mužskou sílu.
Já třeba chodím do Bauhausu!
Jo, teď se možná směješ a NE nejsem kutil TIM! Už fotřík říkal tu památnou větu: Na co šáhneš, to zkurvíš! Ale když jdu do Bauhausu třeba pro novou štětku na záchod, tak vždy se zastavím v nářadí a šáhnu si na sekeru, pilu, vrtačku, šroubovák a další ty stroje! Chodím ošahávat na vercajk, sice nevím proč, ale mám takovej chlapáckej pocit! HRRRVRRR (mužský mručení)
Nářadí je to, co maj chlapi držet v ruce (místo péra při honění)!

Pak doporučuji: Choďte sami do lesa – „Les, to je ráj“ říkal to i mistr Homolka ve známém retro filmu. Kde jinde najdeš klid a s ním spojený výdech, než v lese. Kurva nejde se jen nadechovat, si to zkus! Musíš i vydechnout, a jen tak bejt a les je na to jako stvořenej! On z tebe ten stres dostane, i když nechceš!
Potřebuješ klid a ticho, abys našel sebe, svou jistotu, pevnost, jasnost a odpovědnost

Vypadá to zbytečně a jsem všech rebelů král, nesnáším systém a rutina mě uvádí do stavu smrti (viď Honzíku Hrabíku), ALE!!!
Bohužel, až na starý kolena jsem zjistil, že zároveň rozumná rutina přináší do života klid a z části jistotu, která nám chlapům, tak v poslední době chybí.
Ano, myslím prachvobyčejskou, trapnou, možná až autistickou rutinu, která je tak důležitá a já na ní dost často nadával, jak špaček. Jak moc se mi zklidnil život, když musím každé pondělí až středu chodit do práce, abych pak měl čtvrtek a pátek měl jen pro sebe. Čas na ostatní klienty, konzultace s hodnejma klukama, na saunu, sport i obyčejný lelkování, tedy čumění do blba (není to to samé, jako čumění na blba).

Dokonce mám ranní rutinu, kdy mám budíka a po něm 15 minut meditace, brániční dejchání, stoupnout na váhu, dát si suplementy a pak skotský střiky ve sprše (pozor není to honění).
Každou středu od 15 hodin fitko s proudem, čtvrtek sauna a pátek bazén + vodní cviky s vlastní váhou na břicho.

A to je vše!

Ano, stačí začít těmi 4 body a začne se to měnit. Hlavně se to nezmění za 14 dnů, žiješ určitě už nějakej pátek v tom maglajzu, takže udělat změnu není žádná prdel. Takže doporučuji být k sobě laskavý a odpouštět si, ale zároveň se přestat vymlouvat na každou píčovinu, která tě od těch věcí odradí…

Vím to, sám jsem specialista na výmluvy a dokážu sám sobě velmi zdatně vysvětlit, proč jsem kurva dnes nemeditoval nebo nešel na bazén! Nevadí, selhání neexistuje, a vždy můžeš začít znova!

A teď už mi nemusíte volat, že chcete konzultaci!

PS: Rada pro ženy

Často se mě ptají ženy, co mají dělat, když mají doma zavřenýho pařeza, kterej nechce nic měnit! Holky jsou jen dvě cesty, jak dostat chlapa na cestu, řekněme osobního rozvoje:

  1. Na cestu ho musí vzít jinej chlap, kde to nebude cítit jako tlak od ženy
  2. Uděláš mu nějakej silnej emoční šok, třeba se odstěhuješ s dětmi k matce, nebo přineseš rozvodový papíry!

Tak zdarec, (s)mějte se, držte se a nenechte si uříznout gule!

Tomáš, tak trochu jinej bloger!

Chceš dostávat pravidelně moje články? Tak se dole přihlaš!
Jo a tam kde je smajlík 😀, tam se máš smát a tam kde je srdce ❤️, tak to je hluboký.

DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ MŮŽOU ZA PODPORU

Líbil se ti článek?

Chceš ho číst ještě čerstvej? Pokud ANO, tak si klikni vedle do formuláře a příští dostaneš jako první.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • ONLINE KURZ PRO ŽENY I MUŽE!
  • Podpora blogu
  • Osobní konzultace
  • Sdílej každou druhou středu večer
  • Nejčtenější články
  • Rubriky