Kam kráčí muži?

Sexmise

Mám pocit, že Mužskej svět, tak nějak končí, brzy nebude existovat. K osobnímu rozvoji patří i všímavost a nemusí to být jen ty bájné synchronicity.
Vždy jsem miloval sci-fi filmy a seriály jako Zpátky do budoucnosti, Star Trek, Stargate, Vetřelec, Predátor, Terminátor, Matrix a samozřejmě sérii Avengers (mimo dílu, kde z Thora udělaj měkouše). Je toho spousty, co mám nakoukáno a přijde mi, že nám ty šikulky filmový, tak trochu předpovídají, jak to bude i v naší realitě. Asi jsou napojený, jak Tomík Klusů.
Takovou možnou předpověď, pro nás muže, jsem našel ve filmu Sexmise, který natočilo pár chytrých hlav v roce 1983 a není náhodou, že to bylo v Polské lidové republice.

Já ho tedy tenkrát miloval hlavně proto, že mi poprvé v hlubokém totáči, kdy milostné scény končili odjezdem kamery směrem na měsíc, ukázal ženské kozičky.

Nepřijde ti, že by to mohlo holkám klapnout? Že by jim bez nás bylo lépe? A trochu toho spermatu, to zmáknou vyrobit, věřím jim!
Mě to přišlo tenkrát, jako velký sci-fi, že by muži nebyli potřeba, ale podle mě chlapi, frčíme po rozbitý dálnici přesně tam.
Ne, Brňáci není to nic osobního, ale v Brně je prej spousty hodnejch kluků. Důkaz je, že si tam postavili falus na náměstí a choděj si k němu nabíjet mužskou energii. Teda to vím z doslechu 😀😀😀

Moje nastavení, že muž má koule, žena je něžná a polarita ve vztahu je nutná, je asi přežité. Pokud není ve vztahu polarita, tak je to spolužití dvou kámošů, kde spolu po čase přestanou šukat a pak i mluvit. Možná, že mít potlačené pohlaví je cesta vpřed a já jsem přežitý model.
Možná, že opravdu po staletích míříme opět k matriarchátu a vládě žen.
Možná, že správná cesta je mít tu stovky různých pohlaví, v kterých se už dnes nikdo nevyzná.
Ale mě to neba!!!

Přemýšlím, co s tím a jestli má cenu začít něco dělat a vrátit trochu muže do své síly, která nezraňuje, není agresivní, ale je jasná a pevná.
První, co mě napadlo, bylo dělat nějaké mužské setkání a na něm jen sdílet své příběhy, a tak jsem s Davidem a Michalem připravili pravidelné sdílecí ohně pro chlapy, co chtějí něco změnit.

Mužskej kruh

Cesta pravého muže

Je to mužská bible, říkal skoro každej chlap, co si jí přečetl, proč jsem jí nedostal do ruky dřív.

Jaká je cesta pravého muže?
Jak má správný muž žíti, jak to má míti a k ženě se chovati?
Tak to ví snad jen Bůh, ale Deida ve své knize mu jde, dost naproti.
Byla to moje první kniha, kterou jsem si na začátku koupil a stala se zásadní.
V určitým smyslu je to fakt hustej návod pro muže, jak pochopit a zvládat ženský svět, který je nám, dnes už archaickým mužům, tak vzdálený.

Nejde popisovat o čem všem tam mistr mužské cesty píše, ale udělám krátký výcuc z toho zásadního tak, jak to máme my chlapi rádi.

Rozdělení do levelů

Já vnímám evoluci muže rozdělenou do třech levelů:

  1. Level BÉDGÁY – česky bych to nazval Jájínek, to je první krok v evoluci muže
  2. Level NAJZBOJ – česky Hodnej kluk, to je druhá etapa ve vývoji
  3. Level MR. BIG – česky pan Božský, to je třetí a závěrečná část vývoje muže

Když se na to podívám dnes, tak tu je Hodnejch kluků bez koulí, jak kopretinek na ezolouce a Jájínků, jak šafránu kousek od Sahary.


PRVNÍ LEVEL “ JÁJÍNEK“.

V tomto levelu najdeš spoustu radosti, slasti, vzrušení, chlastu, drog, ale i bolesti, nasranosti, agresivity a arogance, protože uznáváš pouze JÁ. Existuje pouze to, co chci já a zmanipuluji třeba celej vesmír jen, abych to kurva dostal. Pro svůj úspěch obětuji vše, překročím jakékoli hranice a nejlépe ty cizí.
Já Kazisvět, z Boží vůle král, protože to prostě CHCI, CHCI A CHCI!!! Vše si vezmu klidně silou a vy se poserte!

V tomto levelu jsem žil většinu svého života, takže ho moc dobře znám a ochutnal jsem mnohé. Na ostatní lidi jsem sral, je mi do nich hovno a jestli tím někoho zraním? Nezájem, život je kurva boj, tak se snaž a budeš mít!

Hlavní je braní

Muž na prvním levelu se k životu chová tak, že si vše bere. Brát si bez dovolení, použít, vyhodit a jít dál. Chová se tak, nejen ke světu, ale i k ženám.
Ženy jsou nižší druh (těsně nad delfínem), cítí k nim despekt a jsou to pro něho hlavně spotřební zboží. Je to věc, která se opotřebuje nebo vypatlá, jako gel ve sprše. Když ti přestane vonět, tak se s ní rozejdeš a najdeš voňavější, chutnější. Je jich tu kurva tolik, tak proč se vysírat s jednou!
A že máš rodinu, no a co, já chci změnu a žít po svém!

Je zde silnej zápach testosteronu a na Harleyi si prakticky neodolatelnej, ale za sebou necháváš pouze bolest, smutek a jednou tě to dožene.

DRUHÝ LEVEL „HODNEJ KLUK“

Popsat hodnýho kluka snad ani nemusím, ne? Hodní kluci myslí hlavně na ostatní. Napsal jsem e-book Hlavně se z toho neposrat a v něm je jedna kapitola o životních hodnotách. V žebříčku životních hodnot poznáš, jestli si Niceboy anebo nejsi. Napiš si seznam svých životních hodnot a pokud na prvních třech místech bude rodina, žena, máma, tak si v prdeli…
Ne, dělám si srandu, ale hodní kluci myslí hlavně na ostatní. Oni tam nemají JÁ z prvního levelu, ale MY nebo v horším případě už jen ONI.
Ano, záleží jim na tom, jak se s nimi cítí ostatní, co o nich říkají. Jestli je žena spokojená a neustále se jí na to ptají na pocity. Snaží se vycházet všem vstříc a zároveň ztrácejí sebe. Kde je ta slavná SEBELÁSKA?


Ženy je milují

Ženy jsou ze začátku totálně nadšené, konečně muž, který mě vnímá, dokáže poslouchat, dokáže se cítit to, co Já? Reflektuje a preferuje moje potřeby nad svými. Hodiny si se mnou povídá při pití zeleného čaje o tom, jak mě zranil bývalý přítel, a pak se mnou probrečí celou noc!!
Jak roztomilé a empatické a láskyplné… JÁ HO MILUJU!!!

Jenže pak přijde chvíle, kdy padá do emocí a potřebuje se o něj opřít, ale On padá s tebou… ?!
Najednou je potřeba udělat rozhodnutí. On neví!
Najednou je potřeba se ženy před někým arogantním zastat. On je zticha?!
Najednou má chuť, aby si jí vzal a pořádně jí to udělal. On si chce povídat!!!

A do prdele. On mě nedrží pevně za ruku, ale já musím držet jeho!!!
On utíká, když jsou mé emoce moc silné. On se mě bojí?! No ty vole!

TŘETÍ LEVEL “ PAN BOŽSKÝ“

Přemýšlím, jak přesně popsat 3 level, aby to dávalo smysl. Název pan Božský jsem si půjčil ze Sexu ve městě, i když v mnohém to neodpovídá, mě se to líbí.
Za mě je to tak, že je to prolnutí nebo přepínání mezi 1 a 2 levelem. Máš otevřenou mysl i srdce a dokážeš se nacítit, co žena nebo vesmír zrovna v tu chvíli potřebuje.
Na jednu stranu dokážeš být jasnej, pevnej, aby se o Tebe dalo opřít, a na stranu druhou dokáže být citlivý, otevřený a v klidu procházet situacemi, které Ti život připraví. Pokud to situace vyžaduje, dokážeš si zařvat a dupnout, ale i přiznat, že nemáš pravdu a udělal si chybu.
Ustojíš situace a emoce ženy, které přicházejí z venku a zůstaneš uvnitř klidný. A to je kurva těžký a je úplně v pohodě, když to nedáš pokaždé!!!

Ano, někdy si drsnej a bereš si to, co chceš, ale děláš to tak, aby si nezranil a úmyslně neublížil. Sex pro Tebe není, jen rychlá cesta za ejakulací a krátkodobé vzrušení, ale užíváš si dotyků, blízkosti a otevřeně říkáš, jak to máš rád. Jsi teď a tady, jak jen to jde, a dokážeš si ty chvíle užít v plnosti a lásce.


Tohle bohužel nejde načíst, naučit se, ani se rozhodnout, že to tak budeš mít. To vše se musí odžít! Musíš to ochutnat na vlastní kůži! Jen prožité zkušenosti a emoce mají v našich životech cenu a Tvá duše je chce prožívat.

Tomáš, tak trochu jinej bloger!

Chceš dostávat pravidelně moje články? Tak se dole přihlaš!
Jo a tam kde je smajlík 😀, tam se máš smát a tam kde je srdce ❤️, tak to je hluboký.

DĚKUJI VŠEM, KTEŘÍ MŮŽOU ZA PODPORU

Líbil se ti článek?

Chceš ho číst ještě čerstvej? Pokud ANO, tak si klikni vedle do formuláře a příští dostaneš jako první.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů
Komentáře

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře. Zásady zpracování osobních údajů

  • ONLINE KURZ PRO ŽENY I MUŽE!
  • Podpora blogu
  • Osobní konzultace
  • Sdílej každou druhou středu večer
  • Nejčtenější články
  • Rubriky